CleanR Grupa

AS “CleanR Grupa” darbinieku atbalstam energoresursu cenu pieauguma segšanai novirza turpat ceturtdaļmiljonu eiro

03.11.2022

Elektroenerģijas un apkures izmaksu sadārdzinājuma segšanai CleanR Grupa ar novembri nodrošina piemaksu atalgojumam vairāk nekā 800 darbiniekiem. Atbalsts piešķirts šoferiem, krāvējiem, sētniekiem, telpu uzkopējiem, atkritumu šķirotājiem un citiem strādniekiem. Darbinieku labbūtība ir Grupas uzņēmumu darbības fokusā, tādēļ apstākļos, kad pieaugošu energoresursu cenu kāpums daudziem sola izaicinošu ziemu, pieņemts lēmums par papildu atbalsta sniegšanu.

Lai segtu ikmēneša izmaksu pieaugumu, Grupas uzņēmumi saviem darbiniekiem mēnesī papildus atvēlēs teju 80 000 eiro. Šobrīd lēmums pieņemts par atbalsta sniegšanu novembrī, decembrī un janvārī. CleanR Grupas darbības fokusā ir darbinieks un sociāli atbildīga darba devēja prakse, tādēļ atbalsta sniegšana ir likumsakarīga. Kopumā atbalsta nodrošināšanai CleanR Grupa trīs mēnešos novirzīs turpat ceturtdaļmiljonu eiro.

Šī nav pirmā reize, kad nodrošinām darbiniekiem un viņu ģimenēm sociālo atbalstu, un plānojam to darīt arī turpmāk. Darbinieki ir mūsu svarīgākais balsts, kuri dienu no dienas reprezentē gan uzņēmumu, gan mūsu sniegtos pakalpojumus, tāpēc īpaši svarīgi sniegt viņiem palīdzīgu roku energoresursu krīzes apstākļos. Esam gandarīti, ka CleanR Grupai ir iespēja dot atbalstu saviem cilvēkiem un viņu ģimenēm, kas atvieglos arī ekonomisko satricinājumu pārvarēšanu,”sniegto atbalstu komentēElita Tīlīte-Kārkle, CleanR Grupas personāla direktore.

CleanR Grupas uzņēmumu darbiniekiem nodrošināta arī veselības apdrošināšana un mērķēts atbalsts dažādās sarežģītās dzīves situācijās, palielinot “drošības spilvenu” ikdienas stabilitātei. Tāpat ar praktiskiem uzlabojumiem darba telpās, jaunām automašīnām un aprīkojumu, kā arī motivējošām aktivitātēm uzņēmums gādā par darbinieku labklājību arī ikdienas ritmā.

Sākoties energoresursu krīzei, CleanR Grupa pārskatīja savus resursu lietošanas paradumus un efektivitāti, kā arī iesaistīja savus darbiniekus ideju ģenerēšanā par resursu taupīšanu. Pēcāk arī dalījās ar darbinieku idejām, lai visi kopā un katrs atsevišķi atrastu iespējas ietaupīt un spētu labāk pārdzīvot šo saspringto laiku.