“Clean R” atjauno zīmolu un dibina jaunu uzņēmumu “Vizii” telpu uzkopšanas biznesam

“Clean R” zīmola atjaunošana ir solis, kā ciešāk integrēt vides pakalpojumu grupas uzņēmumus, kas ļauj mums nodrošināt pilnu pakalpojumu ciklu (no telpu un teritoriju uzkopšanas līdz atkritumu apsaimniekošanai un pārstrādei) un īstenot mūsu solījumu – māksla rūpēties.

Līdz ar vizuālām izmaiņām, “Clean R” precīzi definē un katru dienu strādās, lai īstenotu arī savu pozīciju tirgū, misiju, vīziju un solījumu.

  • Mūsu pozīcija ir: zaļā kursa līderis.
  • Mūsu vīzija ir: mēs padarām klimata neitralitāti par īstenību.
  • Mūsu misija ir: sakārtot cilvēka un vides attiecības.
  • Mūsu solījums ir: māksla rūpēties.

Mēs esam kļuvuši pamanāmāki, mūsdienīgāki un tuvāki ikvienam! Vienlaikus saglabājam mūsu pamatbalstu – mēs bez kompromisiem turpināsim būt sociāli atbildīgs uzņēmums un atbildīgs partneris.

Ar ambīcijām īpašumu apsaimniekošanas jomā “Clean R” dibina jaunu uzņēmumu “Vizii” telpu uzkopšanas biznesam

Pēc vairāk nekā 15 gadu sekmīgas darbības telpu uzkopšanas jomā “Clean R” veic uzņēmuma reorganizāciju, nodalot šo biznesa virzienu jaunizveidotajā meitasuzņēmumā “Vizii”. Reorganizācija notiek saskaņā ar “Clean R” stratēģisko mērķi pakāpeniski uzņēmumu profilēt fokusētos biznesa virzienos, lai klientiem elastīgāk nodrošinātu augsti profesionālus pakalpojumus dažādos vides pakalpojumu segmentos. “Vizii” biznesa mērķis ir  precīzāk pozicionēties un attīstīties telpu uzkopšanā un īpašumu apsaimniekošanā.

Telpu uzkopšana pērn bija trešais lielākais vides pakalpojumu uzņēmuma “Clean R” biznesa virziens. Tā apgrozījums 2020. gadā bija 6,3 miljoni eiro.  “Vizii” strādā vairāk nekā 650 darbinieku, kuri ik dienas uzkopj ap pusmiljons kvadrātmetru vairāk nekā 450 klientiem visā Latvijā. “”Vizii”ambīcija ir kļūt par nozares līderi un kvalitātes standarta noteicēju Latvijā, rūpējoties ne vien par savu, bet visas nozares izaugsmi. Mēs turpināsim “Clean R” uzsākto darbu pie telpu uzkopšanas segmenta sakārtošanas, lai tirgus atbrīvotos no nelegāliem un puslegāliem komersantiem, kas sagādā galvassāpes klientiem un budžeta iztrūkumu valstij. Vienlaikus “Vizii” mērķis ir kļūt par inovāciju nesēju īpašumu apsaimniekošanas jomā, lai klientiem pakalpojumus nodrošinātu vēl augstākā līmenī un operatīvāk. “Vizii” ir “Clean R” grupas uzņēmums, kas mums ļauj klientiem operatīvi nodrošināt arī visus mātesuzņēmuma pakalpojumus. Esam liels partneris ar visu “Clean R” pakalpojumu grozu, kas orientējas uz lieliem klientiem, kuriem ir nepieciešams plašs pakalpojumu klāsts,” norāda Jānis Uzulnieks, “Vizii” valdes loceklis.

Lēmumu veikt “Clean R” reorganizāciju tā īpašnieks AS “TAK investīcijas” pieņēma šī gada 14.maijā. Uzņēmums ir reģistrēts 1. septembrī, un tā pamatkapitāls ir 500 000 eiro. “Vizii” vienīgais īpašnieks ir “Clean R”, tas ir 100% vietējā kapitāla uzņēmums. ”Vizii” valdē ir iecelti Dace Šakena un Jānis Uzulnieks. Dacei Šakenai ir vairāk nekā 15 gadu pieredze dažādu uzņēmumu vadošajos amatos procesu un personāla vadībā, uzņēmumu restrukturizācijās un reorganizācijās. Viņai ir plaša juridiskā darba pieredze, kā arī pieredze nekustamo īpašumu nozarē.  Jānim Uzulniekam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze pārmaiņu vadībā, lielākoties strādājot projektos ārpus Latvijas, kas saistīti ar uzņēmumu restrukturizāciju un biznesa virzienu attīstību pēc uzņēmumu apvienošanas vai pārņemšanas, biznesa transformāciju un procesu optimizāciju.

“Vizii” ir “Clean R” telpu uzkopšanas biznesa 100% saistību pārņēmējs. Uzņēmums nodrošina uzkopšanu vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un ražošanas objektos, ārstniecības iestādēs un sociālās aprūpes centros, izglītības iestādēs un lielas noslodzes publiskajās telpās (lidostā, autoostās, dzelzceļa stacijās, muzejos, koncertzālēs un citās). “Vizii” uzkopj arī sabiedriskos transportlīdzekļus (vilcienus, autobusus, mikroautobusus, taksometrus un citus transportlīdzekļus) gan pie klienta, gan savā tehniskajā centrā.  Uzņēmums arī veic specifisku dezinfekciju ar specializētajiem līdzekļiem pie klientiem, kuru telpās bijis ar Covid-19 inficēts cilvēks.

“Vizii” kvalitātes, vides, darba drošības un enerģijas vadības sistēmas atbilst starptautiskajiem standartiem ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 un ISO 50001:2018, ko apliecina “Bureau Veritas Latvia” piešķirtie sertifikāti. Visas pārvaldības sistēmas tiek nepārtraukti pilnveidotas, nodrošinot uzņēmuma ilgtspējīgu un efektīvu darbību.  “Vizii” solījums ir māksla rūpēties ­– par telpām un cilvēkiem, kuri tajās dzīvo un strādā.