“Eko dienas” laikā Ķekavas iedzīvotāji nodevuši rekordlielu atkritumu apjomu

Novembrī Ķekavas novada iedzīvotājiem bija organizēta “Eko diena”, kuras laikā vides pakalpojumu uzņēmums “Clean R” bez maksas nodrošināja lielgabarīta atkritumu – mēbeļu, paklāju, logu stiklu un rāmju, elektrotehnikas un līdzīgu lielu gabarītu mantu savākšanu no pieteiktās adreses. Iedzīvotāju atsaucība sasniedza jaunus rekordus!

Tikai vienas dienas laikā Ķekavas iedzīvotāji savāca 180,90m3 lielgabarīta atkritumu un nolietotās elektrotehnikas. Esam pateicīgi iedzīvotājiem par iesaisti akcijā, tādējādi izrādot arī rūpes par apkārtējo vidi, kā nekā “Clean R” ne vien savāc šādus atkritumus, bet arī nodrošina to nodošanu tālākai pārstrādei. Tieši šāda iedzīvotāju un atkritumu apsaimniekotāja mērķtiecīga sadarbība ļauj gādāt par vides saglabāšanu, par tīrību un tālāku atkritumu pārstrādi jaunos materiālos.

Tie Ķekavas novada iedzīvotāji, kuri “Eko dienas” laikā novembrī nepaguva pieteikt lielgabarīta atkritumu bezmaksas izvešanu, bet vēlas videi un dabai draudzīgā veidā no savām nevajadzīgām mēbelēm, sadzīves tehnikas un līdzīgiem priekšmetiem atbrīvoties, ir aicināti tos nogādāt “Gurnicās” – atkritumu savākšanas laukumā.

Atkritumu savākšanas laukuma “Gurnicas” darba laiks: 
– otrdiena 9.00—13.00
– trešdiena 15.00—19.00
– ceturtdiena 9.00—13:00
– piektdiena 13.00—17.00
– sestdiena 11.00—15.00
– svētdienā un pirmdienā laukums ir slēgts.

Laukumā pieņem: 
– bioloģiski noārdāmos atkritumus;
– automašīnu riepas;
– plastmasas, papīra, kartona, stikla, metāla iepakojumus;
– sadzīves elektrotehniku;
– sadzīvē radušos bīstamos atkritumus;
– baterijas;
– sadzīvē radušos lielgabarīta atkritumus;
– koku. 

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar klientu apkalpošanas centru, rakstot uz e-pastu [email protected]