“Clean R” sāk uzkopt Valmieru un rada vairāk nekā 20 jaunas darbavietas

02.08.2021

No 1.augusta par Valmieras centra un apkaimju teritoriju sakopšanu rūpēsies vides pakalpojumu uzņēmums “Clean R”. Tas līdz ar darbu uzsākšanu pilsētā ir rādījis vairāk nekā 20 jaunas darbavietas. Visas vakances aizpildījuši vietējie Valmieras pilsētas un reģiona iedzīvotāji. 

“Clean R” Valmieras pilsētas centrā, Pārgaujā, Zvirgzdukalnā un Jāņparkā uzkops ietves un kāpnes, ielu malas, celiņus parkos un skvēros, autobusu pieturas, automašīnu stāvlaukumus, bruģakmens saliņas un rotaļu laukumus. Uzņēmums arī nodrošinās Valmieras pilsētas pašvaldībai piederošo ēku piegulošās teritorijas uzkopšanu un zāles pļaušanu. Šo uzdevumu izpildei “Clean R” iegādājies jaunu specializēto tehniku, tostarp vakuuma iekārtas ietvju attīrīšanai no smiltīm un gružiem, kā arī tehniku ietvju un gājēju celiņu attīrīšanai no sniega ziemas periodā. 

“Clean R” ieguva tiesības nodrošināt teritoriju uzkopšanas darbus Valmieras pilsētā gada garumā no 2021. gada 1. augusta līdz 2022. gada 31.jūlijam, iesniedzot saimnieciski izdevīgāko piedāvājumu Valmieras pilsētas izsludinātā iepirkumā. Teritoriju uzkopšanas darbus “Clean R” jau gadiem sekmīgi nodrošina Rēzeknē, Tukumā, Jūrmalā, Liepājā, Rīgā un citās pilsētās. Uzņēmumam ir pieredze un kapacitāte nodrošināt gan ēkām pieguļošo teritoriju un pilsētas infrastruktūras – parku, skvēru, ietvju un citu publisko teritoriju uzturēšanu, gan arī ielu uzturēšanu. 

Papildus tam “Clean R”  nodrošina arī  parku, skvēru, ielu, laukumu, pludmales un citu teritoriju uzkopšanu pēc publiskiem pasākumiem – pilsētas svētkiem, festivāliem, gadatirgiem un citām aktivitātēm. Tāpat uzņēmums sakopj arī teritorijas pēc būvdarbiem un pirms objektu pieņemšanas ekspluatācijā.